Τι ζητάει ο ταξιδιώτης το 2019;

 

Βόρειο ΣέλαςΠοια είναι εκείνα τα πράγματα που ζητάει να δει ο ταξιδιώτης το 2019; Τι θεωρεί κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία; Το να επισκεφτείς τα αξιοθέατα της κάθε περιοχής είναι πράγματι εντυπωσιακό, αλλά δεν προσφέρει καμία ουσιαστική εμπειρία λένε πολλοί τουρίστες, αντίθετα προτιμούν να... φάνε σε ένα εστιατόριο με αστέρι «Michelin» ή να παρακολουθήσουν ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και το site «YouGov», οι ταξιδιώτες το 2019 έχουν 5 μεγάλες προτιμήσεις και τα θέτουν ως κριτήρια για τον επόμενο προορισμό τους.

Δείπνο στο «Koks»
Στη μικρή κωμόπολη «Kirkjubοur» στα νησιά Φερόες, βρίσκεται το εστιατόριο «Koks» , το οποίο έχει βραβευθεί με αστέρι «Michelin». Το «Koks» σερβίρει ένα μενού 17 πιάτων και είναι το πρώτο που φέρει μία τέτοια διάκριση στα εξωτικά «νησιά των προβάτων».

Παρατήρηση του Βόρειου Σέλαος
Το 41%των χρηστών δηλώνει ότι θέλει να δει το Βόρειο Σέλας. Ιδανικά μέρη το νορβηγικό νησί «Svalbard» που βρίσκεται ανάμεσα στην 74η και την 81 παράλληλο στον αρκτικό κύκλο, το χωριό «Jukkasjärvi» στην περιοχή «Kiruna» της Σουηδίας και το Ρέικιαβικ στην Ισλανδία είναι τρία από τα μέρη που θα μπορούσε να ικανοποιηθεί αυτή η επιθυμία.

Όπερα στη Βιέννη
Ανάμεσα στα εντυπωσιακά κτήρια της Αυστρίας συγκαταλέγεται και η ανοικοδομημένη κρατική όπερα της Βιέννης, με τις νεο-αναγεννησιακού ρυθμού καμάρες στην πρόσοψή της. Το 12% των χρηστών δηλώνει ότι θα ήθελε να παρακολουθήσει μία παράσταση όπερας, η μητρόπολη της κλασικής μουσικής, γνωστή και ως «Erstes Haus am Ring» ή «Το πρώτο σπίτι στη Ρινγκστράσε» ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις πρώτες επιλογές στην ταξιδιωτική λίστα του 2019.

«Disney Land» Γαλλία και ΗΠΑ
Προορισμός για πάνω από 30 εκατομμύρια ανθρώπους το χρόνο, τα θεματικά πάρκα της «Disney Land» σε Παρίσι και Ορλάντο των ΗΠΑ είναι μεταξύ των κορυφαίων τουριστικών αξιοθέατων που θα ήθελε να επισκεφθεί το 12% των χρηστών που συμμετείχε στην έρευνα.

Τένις στη Μεγάλη Βρετανία.
Όσο κι αν φαίνεται παράξενο το 11% των υποψήφιων ταξιδιωτών θα ήθελε το 2019 να παρακολουθήσει live και μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, όπως το τουρνουά του Γουίμπλεντον στην Μεγάλη Βρετανία, που είναι το παλαιότερο και διασημότερο πρωτάθλημα αντισφαίρισης στον κόσμο.
 
Design Magazine Team

Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση