Τα 4 πιο συχνά λάθη που κάνετε με το μακιγιάζ σας

 

Τα 4 πιο συχνά λάθη που κάνετε με το μακιγιάζ σαςΤο σωστό μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό αλλά και το κατάλληλο ντεμακιγιάζ είναι εξίσου σημαντικό για την εμφάνιση της επιδερμίδας σας.

 

Ποια είναι τα λάθη που δεν πρέπει να κάνετε;

Δεν μαζεύετε τα μαλλιά σας
Μπορεί να σας φανεί αστείο ή ακόμη και γελοίο! Κι όμως, αν δεν μαζέψετε τα μαλλιά από το πρόσωπό σας δεν θα κάνετε σωστά το ντεμακιγιάζ. Για να απομακρύνετε καλά το make-up σας και από τη γραμμή των μαλλιών που συνήθως ξεχνάτε, είναι σημαντικό βήμα!

Η προσεκτική χρήση στο βαμβάκι
Αν ρίξετε λίγες σταγόνες από το γαλάκτωμα ή τη λοσιόν στο βαμβάκι και το τρίψετε έντονα, ιδιαίτερα στην περιοχή των ματιών, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ίσως να ερεθίσετε και τα μάτια σας με τις λεπτές του ίνες. Χρησιμοποιήστε καλύτερα pads ή μαντιλάκια καθαρισμού για το ντεμακιγιάζ σας.

Έντονο τρίψιμο στα μάτια
Μπορεί να προσπαθείτε με επιμονή και… μανία να αφαιρέσετε ένα βαρύ μακιγιάζ από τα μάτια ή την αδιάβροχη μάσκαρα από τα βλέφαρα, αλλά μάταια. Αυτή όμως, η... προσπάθειά σας δεν αποκλείεται να καταλήξει σε ερεθισμένα μάτια ή στην απώλεια των πολύτιμων βλεφαρίδων σας. Οπότε φροντίστε για το κατάλληλο προϊόν. Εδώ θα σας φανούν πολύτιμα τα μαντιλάκια καθαρισμού.

ομορφιά

Πώς να χρησιμοποιείτε τα μαντιλάκια καθαρισμού
Τα μαντηλάκια καθαρισμού δεν αφήνουν την επιδερμίδα σας απαλή και δεν την απαλλάσσουν από κοκκινίλες και ερεθισμούς, ούτε καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε με τα μαντιλάκια και να συνεχίσετε με ένα ήπιο καθαριστικό. Ένας ενυδατικός αφρός είναι μία καλή επιλογή για το ντεμακιγιάζ, ώστε το δέρμα να είναι έτοιμο για την ενυδατική κρέμα που θα ακολουθήσει.

Πηγή

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση