Μακιγιάζ ματιών, πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία 100 χρόνια; (+video)

 

makigiaz-mation-100xroniaΩραίες οι νέες τάσεις του μακιγιάζ, αλλά ξέρετε πως τα περισσότερα στυλ στο τρόπο που βάφουμε σήμερα τα μάτια μας ήταν κάποια στιγμή στη μόδα τον περασμένο αιώνα;

Τα χαμηλωμένα φρύδια των '20s, το γατίσιο eyeliner των '50s, τα στρας και οι πούλιες των '60s και το έντονο disco μακιγιάζ των '70s, το μακιγιάζ ματιών αλλάζει ανάλογα με την εποχή και τη μόδα!

Από την αρχαιότητα η γυναίκες ασχολούταν με την εμφάνιση τους και ιδιαίτερα με το μακιγιάζ των ματιών, τα οποία ήθελαν να είναι πάντα τονισμένα και να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλες τις αλλαγές που έγιναν τις τελευταίες δεκαετίες το μακιγιάζ ματιών. Η δημιουργική ομάδα του βίντεο έχει καταφέρει να αναπαράγει τα πιο χαρακτηριστικά trends στο μακιγιάζ ματιών των τελευταίων δεκαετιών, από τα τοξωτά λεπτά φρύδια της δεκαετίας του '30 και το "γατίσιο" eyeliner του '50 μέχρι το glitter των '70s και τις χρωματιστές σκιές των '80s, αυτά είναι τα trends που χαρακτήρισαν τα βλέμματα των γυναικών τις τελευταίες δεκαετίες.


 

 

Design Magazine Team

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook

 

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση