Καλεσμένη σε γάμο: Τι να φορέσετε για να ξεχωρίσετε!

 

Καλεσμένη σε γάμο

Από τη
Βασιλική Καραμέτου
Fashion Stylist
Βασιλική Καραμέτου Fashion Stylist

Η εποχή των γάμων είναι πολύ κοντά, και ενώ θέλουμε ένα φόρεμα στη μόδα, θέλουμε παράλληλα να είναι και κάτι μοναδικό που δεν θα μας φέρει στη δύσκολη θέση να το φοράει και κάποια άλλη καλεσμένη, γ' αυτό και... φροντίζουμε να βρίσκουμε φρέσκες ιδέες για outfits από νωρίς.

 

Οι γάμοι που πραγματοποιούνται την άνοιξη και το καλοκαίρι, μας δίνουν την ευκαιρία να πειραματιστούμε περισσότερο με άπειρες επιλογές και να διαλέξουμε πιο αέρινα υφάσματα και όμορφα prints, που δεν θα είναι πολύ έντονα.

Το «ιδανικό» ρούχο δεν υπάρχει, καθώς δεν είναι όλοι οι γάμοι το ίδιο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που περιορίζουν τις επιλογές όπως: το μέρος (νησί, βουνό, πόλη), η ώρα (απόγευμα, βράδυ), το dress code του γάμου (μπορεί να έχει ζητηθεί απ’ το ζευγάρι να είναι όλοι οι καλεσμένοι ντυμένοι απλά ή το αντίθετο), ακόμη και το αν ο γάμος είναι θρησκευτικός ή πολιτικός.

Μεγάλη προσοχή βέβαια θα πρέπει να δοθεί και σε αυτά που δεν μπορούμε να φορέσουμε σε έναν γάμο. Ένα από αυτά είναι το λευκό χρώμα που θα φοράει η νύφη. Μπορείτε να φορέσετε παστέλ αποχρώσεις, σαμπανιζέ, λιλά, ροζ, ροδακινί, σιέλ. Επίσης αποφύγετε το μαύρο χρώμα, τα υπερβολικά κοντά και sexy ρούχα καθώς και τα ρούχα με διαφάνειες και τα πολύ έντονα print.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για μια σωστή και stylish εμφάνιση σε γάμο.

Καλεσμένη σε γάμο 1

Καλεσμένη σε γάμο 2

Καλεσμένη σε γάμο 3

Καλεσμένη σε γάμο 4

Καλεσμένη σε γάμο 5

Καλεσμένη σε γάμο 6

Καλεσμένη σε γάμο 7

 

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση