Φτιάξτε ένα ζεστό καθιστικό με κουβέρτες.

 

Κουβέρτα και καναπέςΟ πρακτικός σκοπός μιας κουβέρτας είναι αρκετά προφανής, αλλά αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο και φιλόξενο, προσθέτοντας κουβέρτες στο καθιστικό μπορείτε να το πετύχετε. Οι κουβέρτες μπορούν να φτιάξουν μια ατμόσφαιρα θαλπωρής στο σαλόνι σας. Μπορεί να τις έχουμε συνδυάσει μόνο... με τις ώρες που ξαπλώνουμε ή χαλαρώνουμε μπροστά στην τηλεόραση, αλλά μπορούν να αντικαταστήσουν τα ριχτάρια τους χειμωνιάτικους μήνες. Οπτικά προσθέτουν απαλότητα και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και βοηθούν να διώξετε το άγχος και να χαλαρώσετε για λίγο. Μπορείτε να επιλέξετε τις πιο "λεπτές" κουβέρτες, όπως μια φλις ή μια φτιαγμένη από συνθετική γούνα. Επιπλέον είναι ένα ανέξοδο διακοσμητικό στοιχείο αφού όλοι έχουμε δεκάδες στο σπίτι μας και κάθε χρόνο αγοράζουμε μια ακόμη σε σχέδιο που είναι στη μόδα.

 

Κουβέρτες 1

Κουβέρτες 2

Κουβέρτες 3
Ποιες να επιλέξετε;
Υπάρχουν δύο τρόποι για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με κουβέρτες. Στην πρώτη περίπτωση επιλέξτε μια κουβέρτα που ταιριάζει με το καθιστικό σας, στις αποχρώσεις του μπεζ, κρεμ ή γκρι με λεπτές ρίγες ή σε χρώματα είναι το ιδανικότερο. Θα έχετε έτσι ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αν πάλι θέλετε να φτιάξετε ένα πιο παιχνιδιάρικο σκηνικό, κατεβάστε από την ντουλάπα όλες εκείνες τις κουβέρτες που έχουν σχέδια και έντονα χρώματα. Ξέρετε ποιες λέω, αυτές που μας τις έδωσε η μαμά για την προίκα μας!

Κουβέρτες 4

Κουβέρτες 5

Κουβέρτες 6
Ρίξτε τες μόνο στην πλάτη του καναπέ ή πάνω από τον βραχίονα μιας καρέκλας, αλλά μπορείτε να φτιάξετε ένα ειδικό καλάθι όπου θα τις έχετε στοιβαγμένες και θα παίρνετε από εκεί μια για να σκεπάζεστε.

Κουβέρτες 7

Κουβέρτες 8

Κουβέρτες 9

Κουβέρτες 10
Design Magazine Team

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Twitter, στο Facebook και στο Instagram.

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση