Η Δέσποινα Βανδή στα Τρίκαλα

 

despoina-vandi-meteoraΣτα Τρίκαλα και τα επιβλητικά Μετέωρα ταξίδεψε η Δέσποινα Βανδή με το My Greece.  
Την Κυριακή το βράδυ στην εκπομπή του Open TV θαυμάσαμε για άλλη μια φορά τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων και τον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου!

 

Η παρουσιάστρια- τραγουδίστρια πήγε στη Καλαμπάκα, όπου έκανε γυρίσματα στη Μονή του Αγίου Στεφάνου και στο Βυζαντινό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που χτίστηκε πριν από 1.000 χρόνια πάνω στον αρχαίο ναό του Απόλλωνα. Πήγε για κυνήγι τρούφας και  μαγείρεψαν μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα δύο λαχταριστά πιάτα με τρούφα και παραδοσιακές συνταγές με προϊόντα της περιοχής στο προαύλιο του Μύλου Ματσόπουλου. Επισκέφτηκε το Κέντρο Έρευνας – Μουσείο «Βασίλη Τσιτσάνη», όπου έκαναν γυρίσματα με τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής, περιεργάστηκαν στίχους, παρτιτούρες και το μπουζούκι του μεγάλου στιχουργού που εκτίθενται στο μουσείο.

despoina-vandi-meteoraΓια την μετακίνηση τους μέσα στη πόλη των Τρικάλων, χρησιμοποίησαν ένα σύγχρονο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο ενώ η ξενάγηση τους συνεχίστηκε έως την τοξότη γέφυρα της Πύλης.
Η Δέσποινα Βανδή και τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες σε όλη την περιοχή και δεν ήταν λίγοι οι Τρικαλινοί οι οποίοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. despoina-vandi-meteora

Design Magazine Team

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση