Η επόμενη ταινία του James Bond ίσως γυριστεί στην Ελλάδα!

 

James BondΗ επόμενη ταινία του James Bond θα είναι η 25η ταινία της σειράς και τελευταία για τον Daniel Craig. Αυτά τα ξέρουμε με βεβαιότητα. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί και μια πληροφορία που θέλει μέρος της ταινίας να γυρίζεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα στο... Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.   

Η Νορβηγία θεωρείται μία από τις σίγουρες τοποθεσίες της νέας ταινίας του James Bond, καθώς οι εφημερίδες της χώρας γράφουν από τα τέλη του Ιανουαρίου ότι οι παραγωγοί της νέας ταινίας-που θα έχει τον προσωρινό τίτλο «B25», Bond 25, καθώς πρόκειται για την 25η ταινία της σειράς- έχουν ήδη έρθει σε επαφή με το Νορβηγικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Η Ιταλία είναι μέσα στη λίστα με τις πιθανές τοποθεσίες, καθώς τοπικές εφημερίδες της νότιας Ιταλίας γράφουν για γυρίσματα που πρόκειται να γίνουν στην πόλη Ματέρα τον ερχόμενο Απρίλιο.

Στους παραπάνω προορισμούς προστίθεται τώρα και η Αθήνα, αν και η πηγή από την οποία προέρχεται η πληροφορία δεν θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστη, κάτι που επισημαίνει το Esquire που μεταφέρει την πληροφορία. Σύμφωνα με καταχώρηση στην πλατφόρμα Reddit, του χρήστη Miltos74, τμήμα της ταινίας θα γυριστεί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και στα κτίρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που περιλαμβάνουν ένα πάρκο και ένα κανάλι. Με άλλα λόγια, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η πηγή των πληροφοριών δεν αποκαλύπτεται, καθώς «είναι άνθρωποι που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις», σύμφωνα με τα γραφόμενα του Miltos74.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Twitter, στο Facebook και στο Instagram.

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση