Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο!

 

Ντάνος 1Το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος με φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλιότερα:
«Καθυστέρησε το βιβλίο μου γιατί σε ένα ταξίδι με τη συνεργάτιδά μου στη Σκιάθο βρήκαμε την τελευταία στιγμή περισσότερο υλικό, γιατί συνομιλήσαμε με φίλους μου, συγγενείς, ανθρώπους της οικογένειάς μου και προσθέσαμε περισσότερο υλικό για πράγματα που είχαν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή και το περιβάλλον μου.

Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά.»

Και είχε τονίσει: «Είναι κάτι σαν απολογισμός. Σαν απογραφή των γεγονότων, όπου εμένα μου έκανε πολύ καλό, ακόμα και αν δεν εκδοθεί. Υπήρξαν πράγματα τα οποία κουβαλούσα στο κεφάλι μου και γράφοντάς τα και δημοσιοποιώντας τα, ανακουφίζεσαι. Είναι κάτι σαν εξομολόγηση.»

Ντάνος 2

 

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Twitter, στο Facebook και στο Instagram.

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση