Όλη η αλήθεια για το come back του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση

 

Λάκης ΛαζόπουλοςΑπό τον Στέφανο Κωνσταντινίδη / gossip-tv

Οι συζητήσεις με το κανάλι, οι απαιτήσεις του Λάκη Λαζόπουλου και πότε ξεκινά...

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξαναχτυπά; Ναι, είναι μια ανάσα από τις τελικές υπογραφές με το… OPEN. Κάτω από πλήρη μυστικότητα έγιναν όλα τα ραντεβού και πλέον έχουν φτάσει στην ανταλλαγή e-mails μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών για να έχουμε και το επίσημο συμβόλαιο.

Η είδηση βγήκε από το tvnea σήμερα το πρωί και εμείς θα πάμε την αποκλειστική αυτή είδηση των συναδέλφων ένα βήμα παρακάτω. Το ενδιαφέρον προϋπήρχε, αλλά έπρεπε να επιστρέψει ο Λάκης Λαζόπουλος από το εξωτερικό και να έχει διάθεση αφού ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα τον απασχολούσε και τον απασχολεί. Το "όχι" του Αντώνη Κανάκη στο ΟΡΕΝ, έκανε την πίεση του καναλιού στον Λάκη Λαζόπουλο ακόμα μεγαλύτερη, αφού το κανάλι είχε πλέον και το μπάτζετ που χρειαζόταν αλλά και κενό σε μια σατυρική ζωντανή εκπομπή λόγου και πολιτικού σχολιασμού που τόσο ήθελαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους οι ιθύνοντες.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα επιστρέψει με το «Αλ Τσαντίρι» του κατά 99% και θα βγει στον αέρα τον Μάρτιο μαζί με το «X-Factor», στην prime time ζώνη του σταθμού. Ημέρα και ώρα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, μιας και προέχουν οι τελικές υπογραφές. Δύσκολα θα χαλάσει, όπως μαθαίνω, αυτή η συμφωνία.

Με το καλό Λάκη στη νέα σου τηλεοπτική στέγη. Εκλογές έρχονται...

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Twitter, στο Facebook και στο Instagram.

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση