Ζώδια! 11 έως 17 Ιουνίου 2018

 

ΖώδιαΗ Κατερίνα Γλύμπη προβλέπει για την εβδομάδα 11 έως 17 Ιουνίου 2018 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Μία ωραιότατη Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι το κύριο χαρακτηριστικό της εβδομάδας και τόσο που μας κάνει να χαιρόμαστε όσο και τα λόγια μας να είναι πολύ εύκολο να βοηθήσουν και κυρίως να παρακινήσουν τις καταστάσεις...

Οι προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Κριός
Δεν πρέπει να έχετε και πολλά παράπονα αυτή την εβδομάδα αφού οι πλανήτες έχουν αποφασίσει να σας φερθούν πιο γενναιόδωρα αν και εσείς δείξετε ωριμότητα και αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε τα θέματα που προκύπτουν με μεγάλο ζήλο βάζοντας τη δική σας πινελιά αλλά σε ένα χρώμα που έχει αρκετούς τόνους αισιοδοξίας και λογικής. Έτσι λοιπόν στα επαγγελματικά σας ξεδιαλύνετε τις καταστάσεις, οριοθετώντας πρώτες τις οικονομικές υποχρεώσεις με έναν τρόπο που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα μεν, αλλά ξέροντας ότι η πολλή δουλειά σας περιμένει και δεν δέχεται αρνήσεις… Ερωτικά, τώρα ξέρετε ότι το κλίμα αλλάζει και η συμπεριφορά τους προς εσάς απλώς σας αποδεικνύει ότι αυτό που αναζητάτε είναι εύκολο να το βρείτε αρκεί να το αποτιμήσετε σωστά και να του δώσετε όσες εξηγήσεις έχετε διαθέσιμες αλλά να τις τηρήσετε κιόλας!

Ταύρος
Τα ηνία στην επικοινωνία και στις ξεκάθαρες οικονομικές συζητήσεις σχεδόν αποτελούν τα προαπαιτούμενα από την αρχή της εβδομάδας ώστε να βάλετε τη βάση για να αρχίσει η εξέλιξη. Ο κυβερνήτης σας αλλάζει ζώδιο και από τη νέα του θέση σας καλεί να δείτε τα οικογενειακά σας με μία πιο ξεκάθαρη ματιά και ίσως και να έχετε διάθεση για υποχωρήσεις χωρίς όμως να σας πειράζει και τόσο γιατί θεωρείτε σημαντικότερο την επίλυση των θεμάτων σας. Ερωτικά, το μαγικό κλειδί είναι στην επικοινωνία και στα οφέλη της αλλά και στις κοντινές αποδράσεις που σας γεμίζουν τις μπαταρίες και σας αφήνουν να χαρείτε τα όμορφα βράδια. Επαγγελματικά, θα δείτε τώρα ότι το να νιώθετε ασφαλείς δεν είναι μόνο μία αίσθηση, είναι κάτι που μπορείτε να το εξαργυρώσετε ακόμα και με επιταγές ή με καταθέσεις στον λογαριασμό σας με μεγάλο αντίκρισμα!

Δίδυμοι
Η αλήθεια είναι ότι βλέπετε τις δικές σας ευθύνες πιο ευδιάκριτες να ανοίγονται μπροστά σας ζητώντας να τις αντιμετωπίσετε ή να συναινέσετε στη διαχείρισή τους με πιο εντατικό τρόπο αλλά και πιο άμεσο. Επαγγελματικά, έχετε τις ευκαιρίες να φερθείτε χαριτωμένα ακόμα και αν οι αποφάσεις σας δεν είναι ευνοϊκές για τους άλλους. Πάντως θωρακίζετε τα συμφέροντά σας και σχεδόν τα αιχμαλωτίζετε ώστε να πάρετε το δικό σας μερίδιο. Η κρίση σας είναι διάφανη και μάλιστα σε σωστές δόσεις και προεκτάσεις. Στα οικογενειακά σας θέματα βρίσκονται λύσεις που σας ανακουφίζουν. Ερωτικά, βάζετε ανταποδοτικούς όρους και είστε ακριβοδίκαιοι ως προς την κατανομή τους. Βασικά ο απώτερος σκοπός σας είναι να μπείτε στο παιχνίδι πιο διεκδικητικά, αφήνοντας τους όποιους αντίζηλους να βλέπουν την πλάτη σας!

Καρκίνος
Όσα λόγια και αν πείτε αν αυτά δεν κριθούν ή δεν ακολουθηθούν από πράξεις τότε θα είστε πάλι στον ίδιο παρανομαστή και αυτό δεν σας βοήθησε -τουλάχιστον στο επίπεδο που θα θέλατε- το προηγούμενο διάστημα…Τώρα λοιπόν ξέρετε ότι θα εξαργυρώσετε τις οικονομικές σας απαιτήσεις και μάλιστα με μεγάλες αξιώσεις. Προσέξτε την επιθετικότητά σας σε αυτό τον τομέα γιατί μπορεί να το κάνετε και άκομψα… Επαγγελματικά πάντως, μπαίνετε σε νέες δραστηριότητες και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε και χρήσιμοι όσο και αποδοτικοί. Ερωτικά, υπεραμύνεστε σε υπερβολικές απαιτήσεις που αυτές όμως είναι απόρροια και των δικών σας… Αν προσπαθήσετε να τα ισοσκελίσετε θα δείτε ότι δεν έχετε δίκιο, ή τουλάχιστον όλο το δίκιο με το μέρος σας!

Λέων
Πιο ανάλαφροι νιώθετε γιατί πιστεύατε ότι τώρα τελευταία ενώ υπήρχε διάθεση από μέρους σας, όλο κάτι σας κρατούσε πίσω αυξάνοντας την ανυπομονησία σας ή θέλατε πιο γρήγορες εξελίξεις από αυτές που μπορούσατε να έχετε… Ερωτικά λοιπόν, τώρα θα μπείτε σε φάση κατανόησης και υποστήριξης των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν βάζοντας τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα, εισπράττοντας όμως συναισθηματική κάλυψη και όχι πρακτική. Έτσι η καθημερινότητά σας γίνεται πιο βατή και εσείς ως συντονιστές της δεν θέλετε να τη χαλάσετε. Επαγγελματικά, πιστεύετε ότι οι προσδοκίες σας θα επαληθευθούν αρκεί να είστε υπάκουοι και υπομονετικοί. Οι εκδηλώσεις σεβασμού σας αρέσουν αρκεί να μην προκύπτουν σκοπιμότητες που παραμένουν σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων και μόνο!

Παρθένος
Παλεύετε να διεκδικήσετε τη θέση που σας αξίζει στα επαγγελματικά σας και επιστρατεύετε όλες σας ενέργειες ή όλα τα επιθετικά σας μέσα για να είστε σε θέση μάχης, αλλά και τα αμυντικά για να αποκρούσετε επιθέσεις… Ξέρετε βέβαια ότι σας καθοδηγούν σωστά είτε γιατί εσείς συντονίζετε σωστά τις ενέργειές σας, είτε γιατί οι άλλοι προσπαθούν και σας συμβουλεύουν έγκαιρα, θέλοντας πρωτίστως να σας αναδείξουν. Ερωτικά, προχωράτε ακάθεκτοι και με αρκετή αυτοπεποίθηση. Βέβαια δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό ή ότι φέρεστε ισάξια, και συμπαραστέκεστε όσο πρέπει. Πάντως, και σ’ αυτό τον τομέα, πρέπει να παλέψετε χωρίς να είστε εγωιστές και κυρίως να προσπερνάτε τα εμπόδια χωρίς εντάσεις αλλά με ξεκάθαρες κουβέντες και εξηγήσεις.

Ζυγός
Το καλό αυτή την εβδομάδα είναι ότι ο έρωτας ρίχνει τα βέλη του με σκοπό να σας πετύχουν και μην προσπαθήσετε να τα αποφύγετε γιατί είναι τόσο επίμονος όσο και να επιστρατεύσει στρατηγικές ώστε να σας φέρει στο σημείο να τον αναζητάτε εσείς. Ερωτικές ιστορίες που δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλατε τώρα έρχονται στην προέκταση του χεριού σας και σας προσκαλούν να τους δώσετε το χέρι ζητώντας απλώς να προχωράτε μαζί! Τόσο απλό όσο και να βάλετε στο μυαλό σας ότι θα θυσιάσετε λίγο από την ανεξαρτησία σας αν και αυτό θα έρθει από μόνο του. Επαγγελματικά, επιτέλους συνεννοείστε και αφού μάθετε να το κάνετε, αναζητήστε και πολύτιμους συμβούλους ώστε τελικά να κάνετε το επόμενο βήμα, αφού και μπορείτε και έχετε τώρα τα μέσα διαθέσιμα προς χρήση!

Σκορπιός
Καινούργιους στόχους βάζετε και αφού τους έχετε προδιαγράψει σωστά τώρα είναι η ώρα να τους βάλετε σε άμεση εφαρμογή και να τους κατακτάτε με συνοπτικές διαδικασίες. Αν σας προβληματίζει η οικονομική συμμετοχή συνεταίρων στη δική σας επαγγελματική προσπάθεια αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να το διευκρινίσετε τάχιστα και μην το αφήσετε για αργότερα, γιατί μπορεί να σας κοστίσει σε χρόνο ή να σας κάνει να χάσετε μία προθεσμία. Ερωτικά, αποστασιοποιείστε διακριτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ασχολείστε ή ότι δεν ενδιαφέρεστε. Απλά νιώθετε πιο ανεξάρτητοι ή κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις θεωρείτε σκόπιμο να τις κάνετε μόνοι σας. Φυσικά και υπάρχουν ερωτικές ευκαιρίες μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις αυτό όμως είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζετε αφού δεν είναι αυτοσκοπός απλώς προκύπτει και εσείς θα αποφασίσετε αν θα το εξελίξετε ή απλώς θα πάρετε μία παροδική ικανοποίηση!

Τοξότης
Το σύνθημά σας είναι δυναμικά μπροστά και όποιος αντέχει να σας ακολουθήσει ή θέλει να συνεργαστεί μαζί σας θα χρειαστεί να δώσει πρώτα τα διαπιστευτήρια του, όσο και τη συνέπειά του για να του δώσετε και εσείς το εισιτήριο ώστε να ξεκινήσετε μαζί… Σίγουρα πάντως αισθάνεστε ότι σας αναζητούν και έχετε καταλάβει ότι αυτό συμβαίνει γιατί στα επαγγελματικά σας έχετε καθιερωθεί. Στα ερωτικά σας τώρα, έχετε αμφιβολίες για τον ίδιο σας τον εαυτό και αποκτάτε εμμονές οι οποίες δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε. Κάποιες από τις σκέψεις σας είναι μακριά από την πραγματικότητα και στη σφαίρα της φαντασίας σας… Κάποιες άλλες όμως έχουν βάσεις, ωστόσο κάντε σωστή εκτίμηση και μην προτρέχετε… Επανεκτιμήσετε καταστάσεις και ζητήστε εξηγήσεις για την όποια σας απορία!

Αιγόκερως
Νιώθετε την ανάγκη να προστατεύσετε τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και αυτή τη φορά θα το κάνετε σχεδόν χωρίς να τους ρωτήσετε. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να τους εξηγήσετε κάποια δεδομένα που έχετε στη ζωή σας και να τους πείτε για τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε ώστε και εκείνοι να μην ανησυχούν άδικα γιατί απλώς ενδιαφέρονται για εσάς και δεν τους αρέσει να σας βλέπουν να αμφιταλαντεύεστε επαγγελματικά... Ερωτικά, υιοθετείτε έναν τρόπο προσέγγισης εντελώς διαφορετικό και ιδιαίτερα επιτυχημένο. Αυτό βέβαια σας κάνει και πιο εξωστρεφείς αφήνοντας τις όποιες επιφυλάξεις να κάτσουν στην άκρη και να λειτουργείτε με το ένστικτο που αυτή τη φορά συντονίζεται τέλεια με τα δεδομένα και τα επεξεργάζεται σωστά και γρήγορα. Σίγουρα πάντως υπεραμύνεστε των αναγκών σας και προνοείτε σωστά αυτή την εβδομάδα!

Υδροχόος
Έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε πιο πλατιά και να είστε σίγουροι ότι καθοδηγείτε τα θέματά σας με τον καλύτερο δυνατό και άμεσο τρόπο ώστε η δράση να βρίσκει αυτόματα την αντίδραση και έτσι να ολοκληρώνονται οι υποθέσεις σας. Ερωτικά, αφοσιώνεστε και αυτό γίνετε εύκολα αντιληπτό από τους ενδιαφερόμενους ώστε να θελήσουν να σας το ανταποδώσουν. Μέσα από τον έρωτα αυτή την εβδομάδα ανανεώνεστε και αναζωογονήστε αφού νιώθετε ότι μία ισότιμη σχέση είναι αυτή που σας ταιριάζει γάντι και εσείς την προστατεύετε με όποιο τρόπο έχετε ή βρίσκετε αν δεν έχετε εύκαιρο. Προσοχή σε φίλους που παραπονιούνται αναζητώντας χρόνο στον ελεύθερο χρόνο που δεν έχετε... Επαγγελματικά, ο τρόπος που έχετε συντονίσει τις καταστάσεις είναι αυτός που θα σας δώσει την άνεση ώστε να απευθυνθείτε τάχιστα σε αυτούς που θεωρούνται εξειδικευμένοι στο είδος τους και να σας συμβουλέψουν!

Ιχθείς
Επιτέλους ο έρωτας στη σωστή του αναλογία αυτή την εβδομάδα έρχεται να συμπληρώσει το μείγμα των δραστηριοτήτων σας βάζοντας όση ποικιλία γεύσεων εσείς θέλετε… Έτσι λοιπόν παρόλο που νιώθετε άνετα για τα ερωτικά σας τώρα θέλετε να το διασκεδάζετε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στερείται αφοσίωσης η δική σας ιστορία, αφού έτσι και αλλιώς επιλέγετε μέρη που δεν θέλετε να πάτε μόνοι σας… Μπαίνετε πιο βαθιά σε μία ερωτική ιστορία αλλά το κάνετε τόσο αυθόρμητα όσο και να μην σας ανησυχεί… Επαγγελματικά, αυτό το επικοινωνιακό μπαλάκι για μερισμό δραστηριοτήτων σας ευνοεί δίνοντάς σας περισσότερες αρμοδιότητες που θα γεννήσουν και οικονομικό αντίκρισμα! Ωστόσο κάτι πρέπει να αποδείξετε πρώτα για να είστε σίγουροι ότι αξίζετε και τις απολαβές έστω και αν τις μοιραστείτε με άλλους!

Πηγή

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση