Διαγωνισμός Design Is This

 

ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Design Is This

To designmagazine.gr  σε συνεργασία με την designisthis.com σας κάνει δώρο ένα υπέροχο σετ καθρέφτες αξίας 90€, σε μοντέρνο σχέδιο, για τη διακόσμηση του σπιτιού σας.
Το σετ περιλαμβάνει δύο οκτάγωνους καθρέπτες με μαύρο πλαίσιο της δανέζικης εταιρίας Hübsch, σε διαστάσεις 18x34cm και 36x41cm αντίστοιχα!

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και πάρτε μέρος στη κλήρωση.
1.    Κάντε Follow στην Instagram page designmagazine.gr
2.    Κάντε Like και Tag 2 φίλους σας στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στην Instagram page designmagazine.gr
3.    Κάντε Like στην Facebook page Design Magazine


ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Δικαίωμα συμμετοχής.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδος που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι και συνεργάτες των δύο συμβαλλόμενων μερών, καθώς και οι συγγενείς α΄ βαθμού.

2. Διάρκεια διαγωνισμού.
Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την Τρίτη 5-2-2019 έως και την Κυριακή 17-2-2019 (24:00).

3. Συμμετοχή.
3.1. Έγκυρες θεωρούνται μόνο οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού και έχουν ολοκληρώσει και τα τρία (3) απαιτούμενα στάδια (δηλαδή έχουν κάνει Like και Share στο συγκεκριμένο διαγωνισμό και έχουν συμπληρώσει την παρούσα φόρμα).
3.2. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντων.
3.3. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και την αποδοχή των όρων συμμετοχής.

4. Το δώρο.
Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ή αντικαθιστάται με άλλο προϊόν και δεν εξαργυρώνεται με χρηματικό ποσό.

5. Προσωπικά δεδομένα/αποποίηση ευθύνης.
Το www.designmagazine.gr ενημερώνει ότι το ίδιο ή/και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό (ονοματεπώνυμο, e- mail, κ.λ.π.), που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ανωτέρω  ειδικότερα, με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση του νικητή και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών αναφορικά με την απόδοση του επάθλου σε αυτόν. Μετά την ολοκλήρωση πραγματοποίησης του επάθλου οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη, των συμμετεχόντων/ του νικητή δεν θα χρησιμοποιούνται για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.
Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δε διαβιβάζονται σε τρίτους εκτός, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του  www.designmagazine.gr και της www.designisthis.com, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού και στην απόδοση του Επάθλου.

6. Πληροφορίες.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 24310 29630, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.

7. Τρόπος ανάδειξης νικητή / ενημέρωση για την ανάδειξη του νικητή.
7.1. Ο/Η τυχερός/τυχερή θα αναδειχθεί από την www.designmagazine.gr με κλήρωση. Η  κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18-02-2019 και το ονοματεπώνυμο του νικητή θα ανακοινωθεί με σχόλιο (post) στο facebook της σελίδας του Design Magazine.
Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η www.designmagazine.gr θα επικοινωνήσει με τον/την  νικητή, για να ενημερώσει σχετικά με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, προκειμένου να αποδοθεί το έπαθλο.
7.2. Τα στοιχεία του νικητή ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το διαγωνισμό και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Το www.designmagazine.gr δικαιούται να προβάλει εάν επιθυμεί το γεγονός της κλήρωσης και την εικόνα του νικητή στο διαδίκτυο (Internet).

8. Αποδοχή των όρων.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται με την έγκριση των συμμετεχόντων για τη χρήση της φόρμας των προσωπικών τους δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e- mail, κ.λ.π.), από το www.designmagazine.gr μόνο για νόμιμους και θεμιτούς σκοπούς και της διεξαγωγής της παρούσας διαδικασίας. Διέπεται από τους παρόντες όρους, οι οποίοι εφαρμόζονται επί του συνόλου των συμμετεχόντων, εξυπακουόμενης της γνώσης και πλήρους και ανεπιφύλακτου αποδοχής των παρόντων όρων.

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση