«Φύλλο & Μεράκι» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Φύλλο Και Μεράκι 1
Φύλλο & Μεράκι
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ασκληπιού 11 • Τρίκαλα • 24310 36636

Θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε κάτι παραδοσιακό αλλά διαφορετικό; Κάτι γλυκό ή αλμυρό;
Στο «Φύλλο και Μεράκι» θα βρείτε ό,τι  τραβάει η όρεξή σας…!

Φύλλο Και Μεράκι 2
Παραδοσιακές πίτες με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι όπως παλιά, με γεύσεις που ταξιδεύουν στο παρελθόν και στο μέλλον, φρέσκες μπαγκέτες, μπάρες δημητριακών, χειροποίητα γλυκά και μεγάλη ποικιλία από βουτήματα και κεράσματα.
Φύλλο Και Μεράκι 3

Φύλλο Και Μεράκι 3α
Με μεράκι στη δουλειά τους και σεβασμό στην παράδοση, φροντίζουν καθημερινά 5 χρόνια τώρα να είναι δίπλα σας με μοσχομυριστές πίτες, φτιαγμένες με τα πιο αγνά υλικά από έμπειρες γυναίκες που γνωρίζουν την τέχνη της πίτας όπως τις έκανε η γιαγιά μας.

Διαλέγοντας γεύσεις που μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια, όπως η κλασική χορτόπιτα, αλλά και  εξελίσσοντας νέες ιδιαίτερες συνταγές όπως η μεσογειακή τυρόπιτα, προσπαθούν να  ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, κάνοντας τον πελάτη να θέλει να γεύεται τα προϊόντα τους επανειλημμένα!

Φύλλο Και Μεράκι 4
Αν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές πίτες στο σπίτι στο «Φύλλο και Μεράκι» https://www.facebook.com/fyllokaimeraki/  θα βρείτε φρέσκο χειροποίητο φύλλο ημέρας ανοιγμένο με πλάστη αλλά και φύλλο ολικής κατόπιν παραγγελίας – για αυτούς που προσέχουν λίγο παραπάνω.

Φύλλο Και Μεράκι 5

Μαζί με το «Φύλλο και Μεράκι», μπορείτε επίσης να «χρωματίσετε» την κάθε σας εκδήλωση. Καθώς σας προσφαίρει τη δυνατότητα να επιλέξετε μπισκότα με πολύχρωμο γλάσο και λαχταριστά cupcakes σε χρώματα και σχέδια της επιλογής σας.

Φύλλο Και Μεράκι 6
Όλα τα προϊόντα διατίθενται και κατεψυγμένα, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τα απολαμβάνετε ανά πάσα στιγμή και στο σπίτι.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να τα προσφέρεται για οποιοδήποτε γεύμα ανά πάσα στιγμή, πάντα  φρέσκα και ζεστά!

Φύλλο & Μεράκι
Ασκληπιού 11
Τρίκαλα
Τηλ: 24310 36636
Facebook: Φύλλο & Μεράκι
Φύλλο Και Μεράκι 7

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση