Εύκολο DIY: Φτιάξτε υπέροχα Χριστουγεννιάτικα στολίδια με… μανταλάκια

 

DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδιαΠαρά την... ταπεινή τους καταγωγή, αυτά τα στολίδια κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η μαγεία των Χριστουγέννων μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Θέλετε αποδείξεις; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς μεταμορφώσετε απλά μανταλάκια σε απίστευτα στολίδια για το δέντρο σας!

 

 

 

 

 

 

 

Πώς θα τα φτιάξετε:
1. Ξεκινήσετε αφαιρώντας το σύρμα από τα μανταλάκια. Για να το καταφέρετε, στρίψτε ελαφρά την πάνω άκρη τους έτσι ώστε να χαλαρώσει η επαφή του με το ελατήριο και, έπειτα, τραβήξτε το για να το απελευθερώσετε από αυτό.

DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδια 1

 

2. Καλύψτε με χαρτόνι την επιφάνεια εργασία σας και απλώστε εκεί τα μανταλάκια. Χρησιμοποιώντας το σπρέι, περάστε τα με ένα λεπτό στρώμα μπογιάς. Αφήστε τη μια πλευρά να στεγνώσει καλά και, στη συνέχεια, περάστε την ένα ακόμη χέρι. Όταν στεγνώσει καλά, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και από την άλλη πλευρά.

DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδια 2

 

3. Αφού στεγνώσουν καλά, κολλήστε τα μανταλάκια περνώντας λίγη κόλλα στην πίσω (ευθεία) πλευρά τους έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα ζευγάρι σαν αυτό που απεικονίζεται στην ακόλουθη εικόνα. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να δημιουργήσετε άλλα 6 ζευγάρια κι αφήνοντας δύο μονά μανταλάκια στην άκρη.

DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδια 3

 

4. Δημιουργήστε έναν σταυρό περνώντας με κόλλα τις πλαϊνές άκρες της βάσης κάθε ζευγαριού που έχετε φτιάξει. Με αυτόν τον τρόπο, θα φτιάξετε μια σταθερή βάση για το στολίδι σας.

DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδια 4

 

5. Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, τοποθετήστε τα δύο εναπομείναντα ζευγάρια στο στολίδι σας.

DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδια 5

 

6. Κόψτε λίγη κορδέλα. Στη συνέχεια, περάστε με την κόλλα τα μανταλάκια που είχατε αφήσει μονά. Προτού τα ενώσετε, τοποθετήστε στην άκρη του την κορδέλα έτσι ώστε να σχηματίζει μια μικρή θηλιά.

DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδια 6

 

7. Περάστε με λίγη κόλλα το τελευταίο μανταλάκι και τοποθετήστε το στην κατασκευή σας για να ολοκληρώσετε το στολίδι σας. Πιέστε το για 90 δευτερόλεπτα προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι έχει στερεωθεί καλά πάνω στην υπόλοιπη κατασκευή.

DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδια 7

Πηγή

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Twitter, στο Facebook και στο Instagram.

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση