Design13_lifestyle Design Wedding 13 Look Of The Week

Meteora Museum

Editors

 

 

Κατερίνα Παπαθανασίου

Κατερίνα Παπαθανασίου
Η αγάπη της για την υγιεινή διατροφή και την καθημερινή άσκηση την κάνει τον καλύτερο σύμβουλο σε θέματα υγείας, fitness και διατροφής. Ποιος άλλωστε θα μας έδινε καλύτερες συμβουλές από έναν άνθρωπο που κάθε δεύτερη εβδομάδα υιοθετεί ένα νέο τρόπο εκγύμνασης;;; Θα τη βρείτε επίσης στη στήλη «Σχέσεις», γιατί ο πρόσφατος γάμος της, της δίνει νέες εμπειρίες.
Γράφει στις στήλες: Υγεία | Fitness | Σχέσεις

Ιωάννα Θάνου

Ιωάννα Θάνου
Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος. Όμως πάντα της άρεσε το ωραίο, τα ιδιαίτερα στυλ και τα πάντα γύρω από τη μόδα. Αυτοί είναι και οι λόγοι που μετά τις σπουδές της την κέρδισε το γυναικείο πρόσωπο και το μακιγιάζ, για να μπορεί να αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την ομορφιά. Το look της μόνο είναι αρκετό για να σε κερδίσει και να σε κάνει να αγαπήσεις αυτό που αγαπά. Μας προτείνει τις νέες τάσεις που κυκλοφορούν και παρουσιάζει τι κυκλοφορεί στην αγορά.
Γράφει στις στήλες: Μόδα | Ομορφιά

Αγγελική Παππά

Αγγελική Παππά
Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του τμήματος Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ειδίκευση στην κλινική ψυχολογία. Μας δίνει συμβουλές ψυχικής υγείας ενώ ταυτόχρονα απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις σας. Στο ειδικό banner της στήλης «Ψυχολογία» μπορείτε να ρωτάτε ελεύθερα και μόνο με ψευδώνυμο (εάν δε θέλετε να φανεί το όνομά σας) για όλα όσα σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Για τις προσωπικές σας σχέσεις, τη δουλειά ή την οικογένεια.
Γράφει και απαντάει στις ερωτήσεις σας στη στήλη: Ψυχολογία

Ματθαίος Μπλούφας

Ματθαίος Μπλούφας
Έχει σπουδάσει Ιστορία & Αρχαιολογία, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι τα μηχανήματα παντός είδους. Είναι λάτρης της ταχύτητας, του μηχανοκινήτου αθλητισμού και της αεροπορίας-αεροπλοΐας. Πιστεύει ότι οι πιο σημαντικές εφευρέσεις του ανθρώπου είναι ο τροχός και ο κινητήρας εσωτερικής καύσης. Χόμπι του ο μοντελισμός, με κατασκευή και συλλογή στατικών μοντέλων διαφόρων τύπων και μεγεθών, τα όποια και κοσμούν το δωμάτιό του. Αν έχετε απορίες σχετικά με αυτοκίνητα, είναι ο άνθρωπός σας. Αν τον δείτε να κοιτάει στα χαμένα τον ουρανό, μην παραξενευτείτε, ψάχνει να βρει τι αεροπλάνο είναι αυτό που περνάει...
Γράφει στη στήλη: Auto-Moto

Στέλιος Μαγκούτης

Στέλιος Μαγκούτης
Ξεκίνησε να σπουδάζει προγραμματισμό αλλά η αγάπη του για τη μουσική τον κέρδισε. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, προτιμάει τα ροκ και metal ακούσματα, γράφει και παίζει μουσική. Τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τον κινηματογράφο και ό,τι έχει να κάνει με νέες τεχνολογίες και gaming. Στη στήλη του «Hi-tech» μας ενημερώνει για νέα, καινούργια gadgets, παιχνίδια και τάσεις που υπάρχουν στην τεχνολογία. Μας προτείνει ταινίες που κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα, ενώ ταυτόχρονα σαν άντρας έχει προβληματισμούς και ιδιαίτερες προτιμήσεις...
Γράφει στις στήλες: Γενικά | Hi-tech | Άντρας

Κωνσταντίνα Κολοκούρη

Κωνσταντίνα Κολοκούρη
Σαν μητέρα ξέρει πολύ καλά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ενός μικρού παιδιού. Αγαπάει τη φύση, τα ιδιαίτερα μέρη, τους παράξενους προορισμούς και τα ταξίδια. Λατρεύει το σερφάρισμα στο internet και της αρέσει να ανακαλύπτει καθημερινά πρόσωπα, γεγονότα και πικάντικα κους κους που κάνουν τη μέρα μας ευχάριστη.
Γράφει στις στήλες: Παιδί | Κους-Κους | Ταξίδια | Κήπος | Πρόσωπα | Γάμος-βάπτιση

The Stylist

The Stylist
Από πολύ μικρή ηλικία την κέρδισε ο κόσμος της μόδας. Σπούδασε ενδυματολογία, fashion designer, make up artist, hair stylist, design και fashion stylist. Της αρέσει οτιδήποτε έχει σχέση με τη μόδα, το design, την τέχνη και τη δημιουργία. Θεωρεί πως αυτά τα στοιχεία μας περιβάλλουν ήδη από τη φύση και πως δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το Design αφού υπάρχει στα πάντα. Μεγάλη της αγάπη είναι οι φωτογραφίσεις μόδας και πρόκλησή της οτιδήποτε μπορεί να βελτιωθεί και να στυλιζαριστεί στο καλύτερο. 
Γράφει στις στήλες: Μόδα | Ομορφιά | Σπίτι

 

 

 


 

 

 

 


 


Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση