«ΑΡΓΥΡΩ ΠΟΝΤΙΚΑ» ΑΤΕΛΙΕ ΡΑΠΤΙΚΗΣ & ΠΑΤΡΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

 

Ράψιμο ρούχων επί παραγγελία, με πατρόν γνωστών οίκων μόδας και εγγυημένη εφαρμογή από έμπειρη μοντελίστ!
Κατασκευή πατρόν για μοδίστρες!
Εύκολη εκμάθηση ραπτικής σε λίγους μήνες με τη χρήση έτοιμου πατρόν!

 


Argiro Pontika

 
ΑΤΕΛΙΕ ΡΑΠΤΙΚΗΣ & ΠΑΤΡΟΝ

Έχετε φανταστεί ή έχετε δει ένα ρούχο που θα θέλατε να γίνει δικό σας και δεν μπορείτε να το αποκτήσετε;
Στο Ατελιέ Υψηλής Ραπτικής της Αργυρώς Ποντίκα μπορείτε να το δημιουργήσετε ακριβώς στα μέτρα σας!
Με την επιμέλειά της, κάθε ρούχο μπορεί να δημιουργηθεί αποκλειστικά για το δικό σας σώμα και να είναι για πάντα δικό σας!
Νυφικά, φορέματα, ταγιέρ, παλτό ή ό,τι άλλο επιθυμείτε! Φτιάξτε το επιλέγοντας υπέροχα και υφάσματα υψηλής ποιότητας μαζί με την Αργυρώ!

Wedding Dresses - Argiro

Ράψτε το νυφικό σας
Εάν θέλετε το νυφικό σας να είναι μοναδικό και να γίνει για πάντα δικό σας, απλά επισκεφτείτε το Ατελιέ και δημιουργήστε το!

Creations - Argiro
Ράψτε ένα ρούχο που… «ερωτευτήκατε»

Δείτε ένα αγαπημένο σχέδιο μεγάλου οίκου μόδας να παίρνει μορφή επάνω στο δικό σας σώμα. Κάθε ρούχο ράβεται και δουλεύεται με ιδιαίτερη προσοχή, κάθε λεπτομέρεια απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς.
Νυφικά, επίσημα, βραδινά και καθημερινά σύνολα δουλεύονται αποκλειστικά επάνω στον δικό σας σωματότυπο, αναδεικνύοντας τα θετικά του σημεία και καλύπτοντας τυχόν ατέλειές του.

Αυτό είναι το μεγάλο προσόν της δημιουργίας ενός ρούχου σε ατελιέ!

Επισκεφτείτε μας στο facebook


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ
Εάν πάλι επιθυμείτε το σύνολό σας να το δημιουργήσετε προσωπικά, αλλά δεν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις πατρόν, κανένα πρόβλημα.
Στο Ατελιέ της κυρίας Ποντίκα μπορείτε να ζητήσετε να σας δημιουργηθεί ένα πατρόν στα μέτρα σας, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σώμα!

Αργυρώ Ποντίκα 4

ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΡΑΠΤΙΚΗΣ
Επιλέξτε σχέδια ρούχων από μεγάλους οίκους μόδας που θαυμάζετε και εξερευνήστε τις τεχνικές ραφής και κατασκευής τους.
Εύκολη εκμάθηση ραπτικής σε λίγους μήνες με τη χρήση έτοιμου πατρόν στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο.

Ατελιέ Ραπτικής
Οι ραπτομηχανές ξανάρχονται
Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής σε έντυπα και κυρίως στο διαδίκτυο είναι οι κατασκευές DIY. Κοινώς «φτιάξ' το μόνος σου»!

Αυτός ήταν και ένας από τους κυριότερους λόγους που η ραπτική ξαναήρθε στο προσκήνιο και στη χώρα μας, με όλο περισσότερες Ελληνίδες να παρακολουθούν μαθήματα, θέλοντας να μάθουν να δημιουργούν και να κατασκευάζουν διάφορα πράγματα, αλλά κυρίως να έχουν τη χαρά και την ικανοποίηση της δημιουργίας των δικών τους ρούχων!

Ο ήχος της σιδερένιας ραπτομηχανής είναι γνωστός στους περισσότερους από εμάς, καθώς η γιαγιά ή η μητέρα μας συνήθιζε να ράβει από μικρά μπαλώματα, φούστες ή φορέματα, κουρτίνες ή τραπεζομάντιλα μέχρι και προικιά.

Στο κέντρο σπουδών ραπτικής «Αργυρώ Ποντίκα» κυριαρχεί μια επιθυμία και ένας κοινός στόχος: ρούχα μοναδικά, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της καθεμίας και δημιουργημένα από τα χεράκια της.


Σε αντίθεση με τα έτοιμα ρούχα που είναι πανομοιότυπα και χαμηλής ποιότητας, στο κέντρο σπουδών ραπτικής «Αργυρώ Ποντίκα» κάθε γυναίκα μαθαίνει να δημιουργεί μόνη της το πατρόν, να βγάζει το σχέδιο και έπειτα να ράβει εξ’ ολοκλήρου το ρούχο που επιθυμεί, χρησιμοποιώντας υφάσματα άριστης ποιότητας και μάλιστα σε αρκετά χαμηλό κόστος.

Η ραπτική όμως εκτός από τη μοναδικότητα του ρούχου προσφέρει και κάποια επιπλέον οφέλη. Στο κέντρο σπουδών ραπτικής «Αργυρώ Ποντίκα», μαθήτριες και δασκάλες επαινούν τη ραπτική ως την καλύτερη ψυχοθεραπεία, αφού δεν αφήνει περιθώρια για «βαριές» σκέψεις και απαιτεί πολύ καλό συντονισμό μυαλού και άκρων…!

Σας περιμένουμε!


Απόλλωνος 15 (Πλατεία παλαιού ΚΤΕΛ) | 4ος όροφος | 42100 Τρίκαλα | Θεσσαλία

Τηλ. Ατελιέ: 24310 73892 | Κιν: 6989 981 034

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση